Inspiratiedag voor hardlooptrainers

Zondag 14 april 2019 was de tweede Inspiratiedag voor hardlooptrainers. Deze hebben we net als vorig jaar samen met Patrick Aris georganiseerd die de afgelopen 10 jaar de Looptrainersdag van de Atletiekunie heeft georganiseerd. De workshops werden gegeven door experts in hun vakgebied aan groepen van maximaal 20 deelnemers. De kleinschaligheid van het evenement geeft een fijne persoonlijke sfeer en veel interactie met de workshopleiders. Trainers met een licentie van de Atletiekunie krijgen bij deelname 4 licentiepunten op niveau 3. Deze geven wij door.

In de plenaire sessie heeft Ronald Valkenburg verteld over hoe we de lopers bij onze trainingen kunnen motiveren. Gastspreker Marcel van der Kuil van Running 20/20 heeft het gehad over hardlopen met meer plezier en avontuur door technologie en innovatie. Hieronder vind je de onderwerpen van de workshops. Door op de titel te klikken, krijg je de hand-out van de betreffende workshop te zien. Onder deze link vind je de foto’s van de dag.

Locatie
De locatie is de moderne sporthal De Oever plus het omliggende sportpark IJsseloever te IJsselstein.
Sporthal De Oever
Zomerdijk 42
3402 MJ  IJsselstein

Kosten
De kosten bedragen 85 euro (plus 9% BTW) voor:
– trainers met een licentie van de Atletiekunie
– gediplomeerde trainers zonder licentie maar wel lid van de Atletiekunie
– leden van NLCoach
– trainers Bewust Hardlopen.
Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten voor deze inspiratiedag 100 euro (plus 9% BTW). Dit is inclusief ontvangst met koffie, thee en zelfgebakken lekkers, een gezonde lunch en na afloop een netwerkborrel met hapjes. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je nog tot 2 weken van tevoren annuleren. Daarna dien je de helft van het inschrijfgeld te voldoen en vanaf de laatste 3 dagen van tevoren het hele bedrag.

Nog vragen na het lezen  van deze pagina? Bel (06-24595680) of mail dan met Elma Sandee. Wanneer je graag op de hoogte van de activiteiten voor trainers gehouden wilt worden, dan  kun je dat ook met een mailtje aangeven.