Inspiratiedag voor hardlooptrainers

Zondag 14 april 2019 is de tweede Inspiratiedag voor hardlooptrainers. Deze organiseren we net als vorig jaar samen met Patrick Aris die de afgelopen 10 jaar de Looptrainersdag van de Atletiekunie heeft georganiseerd. De workshops worden gegeven door experts in hun vakgebied aan groepen van maximaal 20 deelnemers. De kleinschaligheid van het evenement geeft een persoonlijke sfeer en veel interactie met de workshopleiders. Trainers met een licentie van de Atletiekunie krijgen bij deelname 4 licentiepunten op niveau 3.

Met ruim 100 deelnemers en zeer positieve reacties was de editie van dit jaar een geslaagde eerste editie. Het gemiddelde cijfer voor de dag was een 8,6. Hier is een link naar het fotoalbum van de eerste inspiratiedag gemaakt door onze fotograaf Harry de Vries.

Programma
10.00 uur plenaire presentatie
10.45 uur workshop 1
12.00 uur lunch
12.45 uur workshop 2
14.00 uur wisselpauze
14.15 uur workshop 3
15.30 uur plenaire afsluiting
15.45 uur netwerkborrel

Aanmelden

Hieronder vind je de onderwerpen voor de workshops. Door op de titel te klikken, krijg je een beschrijving van de workshop en de workshopleider. Je kunt aanmelden met het formulier onder de aanmeldknop. Bij aanmelding dien je de drie workshops die je het liefst zou willen bezoeken in volgorde van je voorkeur aan te geven, met twee extra voor het geval te veel mensen voor dezelfde workshop gaan.

Locatie
De locatie is de moderne sporthal De Oever plus het omliggende sportpark IJsseloever te IJsselstein. Je kunt er gratis parkeren. Het adres is:
Sporthal De Oever
Zomerdijk 42
3402 MJ  IJsselstein

Kosten
De kosten bedragen 85 euro (plus 9% BTW) voor:
– trainers met een licentie van de Atletiekunie
– gediplomeerde trainers zonder licentie maar wel lid van de Atletiekunie
– leden van NLCoach
– trainers Bewust Hardlopen.
Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten voor deze inspiratiedag 100 euro (plus 9% BTW). Dit is inclusief ontvangst met koffie, thee en zelfgebakken lekkers, een gezonde lunch en na afloop een netwerkborrel met hapjes. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je nog tot 2 weken van tevoren annuleren. Daarna dien je de helft van het inschrijfgeld te voldoen en vanaf de laatste 3 dagen van tevoren het hele bedrag.

Nog vragen na het lezen  van deze pagina? Bel (06-24595680) of mail dan met Elma Sandee. Wanneer je graag op de hoogte van de activiteiten voor trainers gehouden wilt worden, dan  kun je dat ook met een mailtje aangeven.