Eendaagse bijscholingen

Creativiteit voor de hardlooptrainer op 5 november

Hoe verzin je nog wat nieuws voor een groep die je al jaren traint? Bijvoorbeeld nieuwe oefeningen voor de warming-up of ter verbetering van de looptechniek. En hoe zorg je in de kerntraining buiten de baan bij een groep met veel niveauverschil, dat de snellere lopers niet steeds hoeven teruglopen en de wat langzamere lopers niet steeds achteraan lopen? In deze bijscholing word je geĆÆnspireerd hoe je meer variatie in je trainingen krijgt. Enerzijds door de voorbeelden die aan bod komen in de bijscholing, maar vooral ook hoe je zelf tot nieuwe oefeningen of trainingsvormen kunt komen.

Deze eendaagse bijscholing wordt gegeven op 14 mei van 10.00 – 15.30 uur in IJsselstein en kost 85 euro (excl. 21% BTW) en geeft 3 licentiepunten op niveau 3. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op met Elma SandeeAanmelden

Praktische core stability oefeningen bij de warming-up op 26 november

Om de lopers op een toegankelijke manier hun core stability te trainen, kun je een aantal oefeningen aan je warming-up toevoegen. In deze bijscholing leer je core stability oefeningen gericht op hardlopers die praktisch zijn en overal uitvoerbaar. Daarbij komt tevens aan bod hoe je je lopers kunt motiveren om toch vooral ook aan die core te werken en hoe de verschillende oefeningen te differentiƫren zijn naar niveau en belastbaarheid.

Deze eendaagse bijscholing wordt gegeven op 26 november van 10.00 – 15.30 uur in IJsselstein en kost 85 euro (excl. 21% BTW) en geeft 3 licentiepunten op niveau 3. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op met Elma Sandee.