Eendaagse bijscholingen

Video-analyse op 23 juni

In deze bijscholing wordt enerzijds besproken en gedemonstreerd hoe je de lopers goed in beeld krijgt en anderzijds hoe je deze beelden kunt beoordelen en bespreken. Er wordt een lijst met aspecten van de loopbeweging doorgenomen met verschillende variaties die je bij de lopers tegen kunt komen en welke adviezen je daarbij kunt geven. Dezen kunnen gericht zijn op de looptechniek maar bijvoorbeeld ook op het versterken van bepaalde spieren om tot een efficiëntere loopbeweging te kunnen komen.

Deze eendaagse bijscholing wordt gegeven op 3 maart van 10.00 – 15.30 uur in IJsselstein en kost 85 euro (excl. 21% BTW) en geeft 3 licentiepunten op niveau 3. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op met Elma Sandee.

Creativiteit voor de hardlooptrainer op 14 april

Hoe verzin je nog wat nieuws voor een groep die je al jaren traint? Bijvoorbeeld nieuwe oefeningen voor de warming-up of ter verbetering van de looptechniek. En hoe zorg je in de kerntraining buiten de baan bij een groep met veel niveauverschil, dat de snellere lopers niet steeds hoeven teruglopen en de wat langzamere lopers niet steeds achteraan lopen? In deze bijscholing word je geïnspireerd hoe je meer variatie in je trainingen krijgt. Enerzijds door de voorbeelden die aan bod komen in de bijscholing, maar vooral ook hoe je zelf tot nieuwe oefeningen of trainingsvormen kunt komen.

Deze eendaagse bijscholing wordt gegeven op 14 april van 10.00 – 15.30 uur in IJsselstein en kost 85 euro (excl. 21% BTW) en geeft 3 licentiepunten op niveau 3. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact op met Elma SandeeAanmelden