Boek

Doordat de reacties van zowel lopers als trainers zo positief en dankbaar zijn, willen we onze filosofie en ervaringen graag aan de hand van dit boek met een groter publiek delen. Na de eerste editie in 2010 is het boek aangepast aan de laatste inzichten en uitgebreid met onderwerpen als:
– Optimale ontspanning bij het hardlopen
– Yoga voor hardlopers
– Verschillende types hardlopers
– Recepten die gezond leuk en lekker zijn.

Dit is geen boek met trainingsschema’s die je precies vertellen wat je per week moet lopen om tot een bepaalde loopprestatie te komen. Het is een gebruiksaanwijzing van je eigen lichaam met adviezen hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw capaciteiten. Wanneer je ermee aan de gang gaat, zul je merken dat je ook in je dagelijkse leven profijt hebt van de houdings- en ontspanningsoefeningen, efficiĆ«nte ademhaling en bewustere leefstijl.

Het boek is voor 23,50 verkrijgbaar in de plaatselijke boekhandel en op internet. Of met een mailtje naar Elma Sandee.

 

Pascal Raats (huisarts): “Jullie boek heb ik gelezen, fantastisch! Ik vind het helder, duidelijk geschreven en mooi opgemaakt. Een aanwinst in de hardloopwereld zou ik zeggen!”

Annelies Rutte (hardlooptrainster): “Ik vind het heel prettig, positief en toegankelijk geschreven, en het enthousiasmeert enorm! Ik ben gelijk gestart met de ‘core stability’ oefeningen. Alle collega’s willen het boek ook nog lezen, dus de conclusie is dat het boek hier enthousiast ontvangen is.”

Joost Koenen (hardloper): “Toen ik het boek aan het lezen was, kreeg ik gewoon zin om te gaan hardlopen.”